skip to Main Content

Cititi despre:

 

Politica de confidentialitate

Online 25 (Banu D. Nicoleta I.I./ www.marketing-online25.ro) se angajeaza sa va respecte confidentialitatea, respectand toate legile si reglementarile aplicabile protectiei datelor, inclusiv Regulamentul General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679 („GDPR”).

Datele de identificare ale companiei care administreaza site-ul www.marketing-online25.ro

Operatorul de date este Banu D. Nicoleta I.I., interprindere individuala cu sediul social in Fagaras, jud. Brasov, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. F8/1011/2019, cod unic de inregistrare 41693141.

Ce tip de date cu caracter personal prelucram?

In procesul de administrare a acestui website, Online 25 (Banu D. Nicoleta I.I.) va colecta anumite informatii („date cu caracter personal”) in legatura cu persoane fizice identificate sau care pot duce la identificarea unor persoane fizice. Aceste date sunt furnizate de utilizatorii website-ului direct (de exemplu, nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon etc.) sau indirect (de exemplu, adresa IP).

Preponderent, Online 25 (Banu D. Nicoleta I.I.)  are in portofoliul sau clienti – persoane juridice, iar eventualele date personale prelucrate in vederea desfasurarii activitatii, sunt reprezentate, dupa caz, de datele reprezentantului societatii, al imputernicitului acestuia, precum si ale personalului din cadrul acestor entitati, insarcinate cu imbunatatirea strategiilor si proceselor de promovare ale acestor clienti. Prelucrarea acestor date are temei contractual, nefiind necesar, potrivit Regulamentului, exprimarea unui consimtamant expres in acest sens. Pot exista si situatii cand persoanele vizate sunt persoane fizice, neavand legatura cu vreo persoana juridica, destinatara a serviciilor noastre.

Care este scopul prelucrarii datelor cu caracter personal?

Prelucra datelor cu caracter personal se va face in urmatoarele scopuri, in baza temeiurilor legale indicate pentru fiecare dintre acestea, dupa cum urmeaza:

  • Navigarea pe site-ul web www.marketing-online25.ro. Utilizarea cookie-urilor

In momentul vizitarii website-ului nostru, se utilizeaza cookie-uri pentru a colecta automat informatii cu caracter tehnic care pot identifica utilizatorul, cum ar fi sistemul de operare, adresa IP, tipul de browser de internet folosit pentru navigare, denumirea domeniului sau gazda domeniului prin intermediul caruia utilizatorul navigheaza pe website.

Scopul principal al utilizarii cookie-urilor este sa va ajute sa aveti parte de o experienta de navigare imbunatatita si, de asemenea, in scopuri de publicitate, pentru a va putea oferi un continut individualizat si adaptat intereselor si preferintelor dumneavoastra. Astfel, in masura in care v-ati exprimat acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor, le vom utiliza pentru a va oferi o experienta personalizata si relevanta de navigare pe website-ul nostru si pentru a intelege modul in care interactionati cu continutul nostru publicitar.

Pentru mai multe informatii despre utilizarea cookie-urilor pe acest site web si scopurile in care acestea sunt utilizate, precum si cu privire la posibilitatile de a controla si/sau dezactiva cookie-urile, va rugam sa consultati Politica noastra privind cookie-urile.

  • Raspunsul la formularul de contact sau intrebarile, solicitarile sau reclamatiile dumneavoastra

Vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, precum nume, prenume, adresa de e-mail, numarul de telefon si orice alte informatii sau detalii pe care ni le veti putea furniza in cadrul corespondentei, pentru a va solutiona si a raspunde la intrebarile, reclamatiile sau solicitarile dumneavoastra, in functie de canalul de comunicare prin care ne contactati.

Scopul: Posibilitatea de a oferi raspunsuri la cereri de oferte, reclamatii, intrebari sau solicitari de corespondenta

  • Comunicari de marketing direct/email marketing

Avem posibilitatea sa prelucram datele cu caracter personal pentru a va informa despre serviciile noastre, oferte promotionale si pentru abonarea la buletinele informative (newsletter). Aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate in scopuri de marketing direct doar avand in prealabil consimtamantul dumneavoastra si prin utilizarea canalelor de comunicare cu care ati fost de acord.

Vom prelucra datele personale in vederea stabilirii de raporturi contractuale in urma exprimarii dumneavoastra in mod voluntar a dorintei de a primi o oferta sau detalii despre serviciile noastre.

Care sunt drepturile dumneavoastra

Vrem sa ne asiguram ca sunteti in deplina cunostinta de cauza asupra drepturilor care va revin in virtutea Regulamentului General de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR). De aceea, va invitam sa consultati drepturile pe care le aveti in cadrul proceselor de colectare si prelucrare a datelor tale cu caracter personal pe care Online 25 (Banu D. Nicoleta I.I.) le realizeaza.

  • Dreptul la accesarea datelor

Aveti dreptul legal de a solicita copii ale datelor dvs. cu caracter personal pe care Online 25 (Banu D. Nicoleta I.I.) le stocheaza.

  • Dreptul la rectificarea datelor

Aveti dreptul legal de solicita corectarea si/sau completarea datelor pe care le considerati incorecte sau incomplete.

  • Dreptul la stergerea datelor

Aveti dreptul legal de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal pe care Online 25 (Banu D. Nicoleta I.I.) le stocheaza. Atentie! Acest drept se supune anumitor conditii, stipulate in Regulamentul General de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR).

  • Dreptul la restrictionarea procesarii

Aveti dreptul legal de a solicita restrictionarea procesarii datelor cu caracter personal care va privesc. Atentie! Acest drept se supune anumitor conditii, stipulate in Regulamentul General de Protectie a Datelor cu Caracter Personal.

  • Dreptul la interzicerea procesarii

Aveti dreptul legal de a interzice societatii Online 25 (Banu D. Nicoleta I.I.) sa efectueze activitati de procesare a datelor dvs. cu caracter personal. Atentie! Acest drept se supune anumitor conditii, stipulate in Regulamentul General de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR)

  • Dreptul la portabilitatea datelor

Avetii dreptul legal de a solicita transferul datelor dvs. cu caracter personal catre o alta organizatie sau direct catre tine. Atentie! Acest drept se supune anumitor conditii, stipulate in Regulamentul General de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR)

  • Dreptul de a depune o plangere

Aveti dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP)

Cui putem divulga datele dumneavoastra cu caracter personal

Pentru a atinge scopurile descrise mai sus, Online 25 (Banu D. Nicoleta I.I.) utilizeaza serviciile unor parteneri externi, precum servicii IT, gazduire web, servicii juridice, contabilitate, programare, consultanta etc. Datele cu caracter personal pe care le divulgam catre persoanele imputernicite de noi sunt limitate la informatiile cu caracter personal minime care sunt necesare pentru prestarea respectivelor servicii si le solicitam acestor sa nu utilizeze datele cu caracter personal in niciun alt scop. Unii dintre acestia sunt terte parti care nu intentioneaza sa prelucreze datele, insa pot avea acces la acestea in indeplinirea sarcinilor sau in interactiunile lor cu Online 25 (Banu D. Nicoleta I.I.).

Datele cu caracter personal indicate mai sus pot fi puse la dispozitie sau transmite catre terti si in urmatoarele situatii:

(i) autoritati publice, auditori sau institutii cu competente in realizarea de inspectii si controale asupra activitatii si activelor societatii, care solicita societatii sa furnizeze informatii, in virtutea obligatiilor legale ale acesteia din urma (de exemplu, Agentia Nationala de Administrare Fiscala);

(ii) pentru respectarea unei cerinte legale sau pentru protejarea drepturilor si activelor societatii noastre sau alte entitati sau persoane, precum instante de judecata, societati de avocatura; 

(iii) terti achizitori, in masura in care activitatea societatii ar fi transferata (in totalitate sau partial), iar datele persoanelor vizate ar fi parte din activele care fac obiectul unei astfel de tranzactii.

Persoanele si entitatile carora le putem distribui date cu caracter personal sunt urmatoarele:

(i) in scopul navigarii pe site-ul web si in scopuri referitoare la utilizarea cookie-urilor, putem transmite datele cu caracter personal catre furnizori de servicii de analiza si de motoare de cautare pentru ca acestia sa furnizeze servicii de intretinere a site-ului nostru web;

(ii) pentru organizarea si gestionarea campaniilor promotionale, precum si pentru analizarea eficacitatii acestora, putem distribui datele dumneavoastra cu caracter personal catre agentii de publicitate si marketing sau agentii de media digitala/social media;

(iii) pentru comunicarile de marketing direct, putem transmite datele cu caracter personal catre agentiile de publicitate si marketing care realizeaza comunicarea in numele nostru;

(iii) pentru realizarea de sondaje sau studii de piata, anchete privind gradul de satisfactie a clientului sau pentru a obtine feedback de la clientii nostri cu privire la serviciile noastre, putem distribui datele cu caracter personal catre furnizori de servicii de sondaje sau studii de piata/anchete privind clientii.

Transferul datelor cu caracter personal in strainatate

In contextul operatiunilor descrise mai sus, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transferate in strainatate catre state din Uniunea Europeana („UE”) sau Spatiul Economic European („SEE”). Va informam prin prezenta ca orice transfer realizat de Online 25 (Banu D. Nicoleta I.I.) intr-un stat membru UE sau SEE va respecta cerintele legale prevazute in GDPR.

Unele dintre datele cu caracter personal enumerate in aceasta politica de confidentialitate sunt transferate catre state care nu asigura o protectie adecvata prelucrarii datelor cu caracter personal, si anume, Statele Unite ale Americii. Aceste date sunt cele asupra carora detine controlul Google, in cadrul serviciilor sale Google Analytics.

Cat timp stocam datele dumneavoastra cu caracter personal

Vom stoca datele dumneavoastra cu caracter personal doar pe perioada de timp necesara pentru atingerea scopurilor de prelucrare expuse mai sus, cu respectarea in acelasi timp a cerintelor legale in vigoare. In cazul in care Online 25 (Banu D. Nicoleta I.I.) va stabili ca are un interes legitim sau o obligatie legala de a prelucra in continuare datele dumneavoastra cu caracter personal in alte scopuri, veti fi informati in mod corespunzator in acest sens.

Modificarea acestei politici

Aceasta Politica de Confidentialitate poate suferi din cand in cand modificari si poate fi actualizata de catre Online 25 (Banu D. Nicoleta I.I.), dupa cum va fi necesar, respectand legislatia in vigoare. Online 25 (Banu D. Nicoleta I.I.) va va notifica cu privire la orice modificari materiale sau substantiale ale acestei Politici de Confidentialitate si se va asigura ca respectiva notificare este efectuata intr-o maniera care asigura luarea acestora la cunostinta de catre dumneavoastra, spre exemplu prin utilizarea adresei de e-mail pe care ne-ati furnizat-o sau orice mijloace adecvate care sa asigure o comunicare efectiva.

Contact responsabil GDPR Online 25 (Banu D. Nicoleta I.I.)

Puteti adresa orice intrebare in legatura cu prezentul document la responsabilul de protectia datelor cu caracter personal care poate fi contactat la urmatoarea adresa de email: online25.marketing@gmail.com

Contact autoritate abilitata

In Romania, autoritatea abilitata in mod legal pentru supravegherea activitatilor de colectare, stocare si prelucrare a datelor cu caracter personal, in acord cu Regulamentul General de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), este Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Daca doriti sa va adresati autoritatii competente, va punem la dispozitie urmatoarele date de contact:

  • Telefon centrala: +40.318.059.211/+40.318.059.212
  • Cabinet Presedinte: +40.318.059.220
  • Adrese de email: anspdcp@dataprotection.ro/ dpo@dataprotection.ro
  • Adresa Web: https://www.dataprotection.ro/

Dispozitii finale

Prin navigarea pe website si/sau inscrierea la newsletter utilizatorii se declara de acord cu prevederile prezente ale politicii de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea, cu titlu gratuit, de catre Online 25 (Banu D. Nicoleta I.I.), a datelor lor cu caracter personal, in scopurile prezentate mai sus.

Tuturor utilizatorilor acestui website le sunt garantate drepturile, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Online 25 (Banu D. Nicoleta I.I.) se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor cu caracter personal si sa aplice masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea acestor date impotriva pierderii, distrugerii accidentale sau ilegale, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei forme de prelucrare ilegala.

 

 

Politica cookie

 

  1. Politica de utilizare a Cookie-urilor

Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de Online 25 (Banu D. Nicoleta I.I.).

  1. Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-ul este un fisier de dimensiuni mici, format din litere si numere, ce va fi stocat pe calculatorul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Acesta este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet „pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

  1. Utilitatea Cookie-urilor

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Scopul cookie-urilor este acela de a asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Online 25 (Banu D. Nicoleta I.I.) pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex: preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta.

Cookie-urile sunt utilizate pentru pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand identificarea personala a utilizatorului.

  1. Care sunt tipurile de Cookie-uri folosite?

Tipurile de cookie-uri folosite sunt: per sesiune si fixe.

Aceste doua tipuri de cookie-uri sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada mare de timp in parametrii cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

  1. Cum sunt utilizate cookie-urile de catre Online 25 (Banu D. Nicoleta I.I.)?

Prin vizionarea acestui site se va plasa un cookie avand urmatoarele scopuri:

  • Cookie-uri de performanta a site-ului
  • Cookie-uri de functionalitate
  • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
  • Cookie-uri pentru geotargetting
  • Cookie-uri de inregistrare
  • Cookie-uri pentru publicitate
  • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate (tertilor)
  1. Cookie-urile contin date personale?

Cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si in cele mai multe cazuri, nu identifica persoana cu utilizatorul de internet. Datele personale colectate prin utilizarea cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Drept consencinta, datele sunt criptate intru-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate de ele.

Pe unele pagini, tertii pot seta propriile cookie-uri anonime in scopul de a urmari succesul unei aplicatii sau pentru a personaliza o aplicatie. Datorita modului de utilizare, site-ul re7consulting nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum tertele parti nu pot accesa cookie-urile detinute de acest site. De exemplu, cand distribuiti un articol folosind butonul pentru retelele sociale aflat pe acest site, acea retea sociala va inregistra activitatea dvs..

Nu vom utiliza aceste cookie-uri in alt scop decat cel indicat in prezentul document.

  1. Stergerea Cookie-urilor

O aplicatie utilizata pentru accesarea paginilor web permite in general salvarea cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a cookie-urilor sa fie blocata de browserul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Limitarea folosirii cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

In zona de setari a aplicatiei (browser-ului web) veti gasi informatii detaliate despre modurile si posibilitatile de administrare a cookie-urilor. Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu sunteti inregistat folosind cookie-urile, nu veti putea lasa comentarii.

 

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor.

Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea „ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul: http://www.youronlinechoices.com/ro/.

Pentru a gestiona anunturile Google care va sunt afisate puteti utiliza Setarile anunturilor.

  1. Importanta Cookie-urilor pentru internet

Functionarea eficienta a internetului are in centrul sau cookie-urile, ce ajuta la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Prin refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor, unele site-uri  pot fi imposibil de folosit.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online, ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs., evidentiate prin comportamentul de navigare.

Exemple de intrebuintari importante ale cookie-urilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

  • Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii
  • Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – retinerea parolelor
  • Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe internet (optiuni family mode, functii de safe search)
  • Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe site
  • Furnizarea de publicitate relevanta pentru utilizator
  • Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex: prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.
  1. Securitate si probleme legate de confidentialitate

Cookie-urile NU sunt virusi!

Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate si nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.

  1. Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri

Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookieurile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate.

Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server, folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata).

Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookieurilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale.